Comenzi Chat
Citeste mai jos →

Comenzi chat | Comenzi NickServ | Comenzi Chanserv | Comenzi BotServ

Comenzi de folosit pe acest chat mobil, un chat romanesc online pentru telefoane mobile si tablete. Comenzi pentru acest chat romanesc.

Mai jos vei gasi o lista larga de comenzi pentru chat-ul nostru. Pentru mai multe detali cand te afli pe chat folosesti comanda /join #Ajutor pentru a vorbi cu un administrator

Comenzi Chat mobil

/nick - Va schimba nick-ul in cel specificat in campul nick

/me - Are loc actiunea specificata in campul text Exemplu: /me saluta lumea va afisa pe chat Nick saluta lumea

/away - Va marcheaza ca fiind plecat/AFK, cu motivul specificat in campul text

/away scris a doua oara - Anuleaza comanda /away

/msg NickServ ALIST - Va afiseaza toate access-ele nick-ului curent. Comanda poate fi folosita doar daca sunteti logat/identificat cu acel nick.

Nota: Pentru mai multe detalii despre intregistrarea nick-ului, studiati acest tutorial.

/msg NickServ REGISTER - Va inregistreaza nick-ul curent, cu parola specificata in campul parola, pe adresa de mail specificata in campul mail Nota: Adresele de Yahoo, Freemail sau Facebook nu pot fi folosite in acest scop! Recomandare: Folositi adresa de Gmail Nota: Nick-urile expira dupa 30 de zile de inactivitate!

/msg NickServ CONFIRM - Va activeaza nick-ul cu ajutorul codului specificat in campul cod Codul este cel pe care l-ai primit pe mail in momentul inregistrarii

/msg NickServ RESEND - Va retrimite mail-ul care contine codul de confirmare al nick-ului curent

/msg NickServ IDENTIFY - Va activeaza nick-ul cu ajutorul codului specificat in campul cod Codul este cel pe care l-ai primit pe mail in momentul inregistrarii

/msg NickServ LOGOUT - Anuleaza comanda IDENTIFY

/msg NickServ GROUP - Va grupeaza nick-ul curentl cu nick-ul principal specificat in campul nick. Este necesara validarea parolei nick-ului principal (cel cu care va fi grupat), in campul parola. Nota: Un nick grupat, primeste automat toate accesele, parola, mail-ul si informatiile nick-ului principal. Practic, cele doua nick-uri vor fi identice, singura diferenta fiind numele Nota: Nick-urile grupate, la fel ca si cele principale, vor expira dupa 90 de zile de inactivitate. Folosirea unui alt nick grupat sau a celui principal nu reseteaza acest cronometru.

/msg NickServ GLIST - Va listeaza toate nick-urile care fac parte din grupul nick-ului curent

/msg NickServ DROP - Va dezinregistra sau degrupeaza nick-ul specificat in campul nick. Comanda poate fi folosita doar daca sunteti logat/identificat cu acel nick. Nota: Comanda trebuie confirmata pentru a avea efect. Veti primi o notificare de la NickServ cu comanda de confirmare.

/msg NickServ RESETPASS - Va reseta parola nick-ul specificat in campul nick. Nota: Comanda trebuie confirmata pentru a avea efect. Veti primi comanda de confirmare pe adresa de mail asociata nick-ului. Aceeasi procedura ca si la inregistrarea nick-ului.

/msg NickServ RECOVER - Va recupera/deconecta nick-ul specificat in campul nick, in caz ca cineva il foloseste. Este necesara validarea parolei nick-ului, in campul parola. Nota: Dupa ce nick-ul a fost recuperat, server-ul il va bloca timp de un minut, pentru a preveni pierderea acestuia.

/msg NickServ RELEASE - Va elibereaza nick-ul specificat in campul nick, in caz ca doriti sa aveti acces mai rapid la nick, in urma folosirii comenzii RECOVER . Este necesara validarea parolei nick-ului, in campul parola.

/msg NickServ GHOST - Va elibereaza nick-ul specificat in campul nick, in caz ca acesta a ramas inca online dupa ce v-ati deconectat. Este necesara validarea parolei nick-ului, in campul parola.

Atentie

Comenzile SET au efect asupra fiecarui nick al grupului nick-ului curent, si pot fi folosite doar daca sunteti logat/identificat cu acesta.

/msg NickServ SET DISPLAY - Va schimba nick-ul principal al grupului, cu nick-ul specificat in campul nick.

/msg NickServ SET PASSWORD - Va schimba parola nick-ului curant, cu cea specificata in campul parola. Comanda poate fi folosita doar daca sunteti logat/identificat cu acel nick.

/msg NickServ SET LANGUAGE - Va schimba limba in care primiti mesaje de la Serv-uri, cu ID-ul limbii specificat in campul ID. Nota: Cel putin deocamdata, nu este support pentru limba romana.

/msg NickServ SET URL - Va asociaza nick-ului link-ul specificat in campul ID. Nota: Link-ul poate fi vazut de oricine, folosind comenzi pentru informatii despre acel nick.

/msg NickServ SET EMAIL - Va schimba adresa de mail cu cea specificata in campul mail. Nota: Link-ul poate fi vazut de oricine, folosind comenzi pentru informatii despre acel nick.

/msg NickServ SET GREET - Va seteaza un mesaj de intampinare, specificat in campul text. Nota: Mesajul va aparea doar pe canalele care au boti de la BotServ.

/msg NickServ ACCESS {ADD | DEL} - Va adauga sau sterge adresa specificata in campul adresa, din lista de access-e a nick-uluinivel. Nota: Daca nick-ul intra de pe o adresa din lista de adrese a acestuia, nu mai trebuie sa se identifice/logheze. Exemplu adresa user@*.host.com

/msg NickServ ACCESS LIST - Va listeaza toate adresele din lista de access-e a nick-ului curent.

/msg NickServ SET KILL {ON | QUICK | OFF} - Va seta nivelul de protectie automata al nickului. Optiunea ON: Nick-ul va fi schimbat fortat dupa 60 secunde daca nu s-a identificat. Optiunea QUICK: Nick-ul va fi schimbat fortat dupa 20 secunde daca nu s-a identificat. Optiunea OFF: Nick-ul nu va fi schimbat. Nota: Aceaste optiuni au efect doar asupra celor care intra de pe o adresa care nu se afla in lista de access-e a nick-ului.

/msg NickServ SET SECURE {ON | OFF} - Va seta nivelul de securitate automata al nickului,. Optiunea ON: Trebuie sa va identificati/logati pentru a fi recunoscut ca proprietarul nick-ului, chiar daca adresa de pe care a intrat se afla in lista de access-e a nick-ului. Optiunea OFF: Nick-ul poate fi folosit de oricine din lista de accese a nick-ului.

/msg NickServ SET PRIVATE {ON | OFF} - Va seteaza ca fiind sau nu invisibil in comanda /list.

/msg NickServ SET HIDE {EMAIL | STATUS | USERMASK | QUIT} {ON | OFF} - Va ascunde sau nu o anumita parte a nick-ului[/i].

/msg NickServ SET MSG {ON | OFF} - Va schimba modul in care Services/Serv-urile comunica cu dumneavoastra. Optiunea ON: Veti primi Private Message (PM). Optiunea OFF: Veti primi Notice.

/msg NickServ SET AUTOOP {ON | OFF} - Va seteaza modul in care primiti Mode-urile (Op, admin, etc...) pe canalele pe care aveti access. Optiunea ON: Veti primi automat cand intrati pe canal. Optiunea OFF: Vi le luati manual cand doriti.

/who - Va afiseaza adrea nick-ului specificat in campul nick.

/who - Va afiseaza toate nick-urile conectate in acel moment de pe adresa specificata in campul adresa.

/whois - Va afiseaza diverse informatii despre nick-ul specificat in campul nick. Nota: Functioneaza doar la nick-urile care sunt conectate in acel moment pe server.

/whois whois - Va afiseaza diverse informatii despre nick-ul specificat in campul nick. Nota: Functioneaza doar la nick-urile care sunt conectate in acel moment pe server. Nota: Este la fel ca si comanda /whois dar contine cateva informatii suplimentare.

/whowas - Va afiseaza diverse informatii despre nick-ul specificat in campul nick, care nu mai este conectat pe server, dar a fost inainte.

/msg NickServ INFO - Va afiseaza diverse informatii despre nick-ul specificat in campul nick.

/msg NickServ INFO ALL - Va afiseaza diverse informatii despre nick-ul specificat in campul nick, inclusiv cele care au fost setate ca hidden.